Jumaat 18 Okt

I think i’ll write a post on every Friday. Why? Because Jumaat is a special day! Of course not everything happened, but something which is different happened and something related to #MMR (i think)
Here it goes…

Makan tengah hari kat Anjung Desa, bawak 5 hengget je. Jumpa baz, pinjam lagi 5 hengget. Lepas dah ambik nasi, ayam pa smua dengan ulam (not to forget sambal tempoyak!).
Lepas kira total 5.2, so aku bagi 10 hengget. Makcik pulangkan balik 5 hengget. Diskaun 20 seng. Wehoo.

Makan malam pulak dekat Nasi Lemak Dahlia, lepas meeting dengan DD animation. Mula-mula arep kata nak order dominos, jadahnya nak order dalam kereta, order online pulak. Ingat comfy la tu. Bla bla bla. Habis makan , nak bayar.. 5.5, aku bg 6 hengget. Dia mintak syiling, aku check dalam poket ada 40 sen je. Aku cakap kt dia tak cukup, dia cakap takpa, bagi ja. So 10 seng diskaun. w00t.

So, total dapat 30 seng diskaun.

Mesti yang baca ni cakap, alah. “30 sen je pun”. Dik, 30 sen pun duit dik. Kenal erti bersyukur tak? #burnt

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone